[vc_row row_content_width="grid"][vc_column width="1/2"][vc_column_text css=".vc_custom_1604307852663{padding-top: 100px !important;}"] With its new approach, 'The Soft' seeks to create open, collective spaces not only inside the building but also to be a link with the surroundings. An approach that consists in collaborating with the neighborhood

[vc_row row_content_width="grid"][vc_column width="1/2"][vc_column_text css=".vc_custom_1604688860989{padding-top: 100px !important;}"] Collaboration with the association Le Soft to rehabilitate its work spaces and to revitalize the neighbourhood. > Link to our project 'Le Soft Coulomb – Ivry-sur-Seine (FR)' [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="6055" img_size="large" style="vc_box_shadow"][/vc_column][/vc_row]

[vc_row row_content_width="grid"][vc_column width="1/2"][vc_column_text css=".vc_custom_1604137336302{padding-top: 100px !important;}"] The vegetable garden in our collective workspace Le Soft in Ivry-sur-Seine. The tomatoes will reach maturity soon. Our collective garden has a corner of vegetable garden and sharing between the occupants of Le Soft. The garden